Wat Zijn Calorieën?

We weten allemaal dat calorieën en het gewichtsverlies gekoppeld zijn. Calorieën hebben zo’n negatieve associatie, maar de waarheid over calorieën is dat we ze nodig hebben om te overleven. Je hartslag, ademhaling, denken en verteren zijn allemaal afhankelijk van calorieën.

Calorieën zijn eigenlijk gewoon de hoeveelheid energie dat in voedsel zit. Sommige voedingsmiddelen hebben meer en sommige minder. Hoe meer calorieën, hoe meer energie dat voedsel heeft. Calorieën zijn gebaseerd op lichaamsgewicht, leeftijd en geslachte. Dus het is een feit dat calorieën niet de boosdoener in overgewicht zijn. Het keuze van voedsel licht aan jouw en dat betekenen dat je inname meer is dan wat je verbrandt. Dat is het eigenlijk. Als jij probeert gewicht te verliezen dan moet je letten op je calorieën inname en juist meer gaan bewegen. Eet minder en verbrand meer. Het is echt heel simpel!

Calorieën en het gewichtsverlies is niet moeilijk te begrijpen, maar wat voor voedsel je eet en of je besluit om van de bank af te komen zijn de keuzes die je moet maken. Oefeningen zijn zeer nodig voor het verbranden van calorieën, maar het heeft ook een voordeel in het lange termijn. Wanneer je klaar bent met trainen, je lichaam blijft calorieën verbranden. Dit is de grote plus punt van regelmatige lichaamsbewegingen. Hoe meer oefeningen, hoe meer je kunt eten, binnen bepaalde grenzen natuurlijk.

De waarheid over calorieën is dat de dagelijkse behoeften voor iedereen verschillend zijn. Calorieën en afvallen gaan hand in hand, maar kijk naar calorieën op een neutrale manier en blijf positief over jou vermogen om gewicht te verliezen of te onderhouden.

Bekijk mijn favoriete afvalen programma, klik hier voor mijn ervaring en meer informatie over dit dynamisch programma.


Gerelateerde artikelen:
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Eet Goede Koolhydraten
Wat Zijn Calorieën?

Leave a Reply