De Waarheid Over Afvallen Met Groene Thee

groene thee afvallenNeem een kijkje op het afvallen afdeling bij jouw plaatselijke vitamine winkel, of doe een zoekopdracht online en bijna overal waar je kijkt zie je een aantal nieuwe magische groene thee gewichtsverlies supplementen. Hier vindt je bijvoorbeeld een groot assortiment van groene thee. Of het nu gaat over een pil of drankje of iets anders, het is overal. Maar de echte vraag is kan groene thee je echt helpen met het afvallen? De waarheid kan je verrassen.

Het feit is groene thee kan je helpen om af te vallen, maar het is niet de magische gewichtsverlies supplement dat iedereen beweert. Hier is de waarheid achter hoe groene thee je kan helpen gewicht te verliezen:

De Catechinen in groene thee helpt met het reguleren van glucosespiegel en vertraagt de beweging van glucose in vetcellen. Dit helpt bij het afvallen door te voorkomen dat er pieken komen in je insuline, een probleem dat je lichaam signalen geeft om onmiddellijk te beginnen met het opslaan van vet. Dit is een van de grootse problemen voor het gewichtstoename in onze samenleving van vandaag.

Groene thee helpt ook eetlust te onderdrukken. Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Chicago bleek dat ratten die groene thee supplementen waren gegeven aten minder voedsel. Want het bevat cafeïne, het vermindert onbedwingbare trek en verhoging van energie gedurende de dag.

Hoewel de studies veelbelovend zijn en laten zien dat het kan helpen bij het afvallen, groene thee is niet de magische dieet supplement dat veel bedrijven beweren dat het is.

Echter, het toevoegen van groene thee aan je dagelijkse dieet kan het helpen met het versnellen van vet verlies.

Hoeveel moet je per dag drinken?

Vele studies tonen aan dat het drinken van 50 tot 60 gram groene thee per dag kan maximaal 60 of zelfs 100 calorieën per dag branden.

Drinken 5 tot 6 kopjes van thuis gebrouwde groene thee, en als je echt het meeste uit wil halen, drink het ijskoud of zelfs met een druppeltje citroensap om het krachtiger te maken.

Ook al is het niet de fantastische vet verlies wonder veel mensen hopen dat het is, groene thee samen met een gezond dieet en lichaamsbeweging plan kan en zal je helpen om meer gewicht te verliezen op de lange termijn.

Als advies raad ik je een van mijn favoriete afval programma’s aan, bekijk het hier.


Gerelateerde artikelen:
Ziekenhuisdieet In Detail
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Gegarandeerd Afvallen Met Hardlopen?

Leave a Reply