Gegarandeerd Afvallen Met Hardlopen?

Er is geen twijfel dat hardlopen een van de beste oefening is om permanent vet te verliezen. Het is een soort van cardio workout, je hart zal sterker worden en het risico op hartziekten zal lager zijn als je het regelmatig doet.

In de meeste gevallen zul je elke dag moeten hardlopen om maximale effect te krijgen. Maar dit wist je waarschijnlijk al. Alhoewel je moet de basis technieken kennen voordat je aan een hardloopsessie begint.

afvallen met hardlopenWanneer je hardloopt, moet je ervoor zorgen dat je het combineert met joggen. Je moet begrijpen dat het niet hetzelfde is als joggen, je moet ongeveer 20 seconden rennen en begin je met joggen gedurende voor een tot twee minuten. Deze cyclus moet je blijven doen. In de meeste gevallen, moet je 15 tot 20 cyclussen doen om te voltooien. Dit betekent dat je moet hardlopen voor ongeveer 30 tot 40 minuten voor elke sessie.

Stel je voor dat je geen tijd hebt om te hardlopen, omdat je het te druk hebt. Is het echter niet zo moeilijk om zo’n fitness plan te hebben. Op het kantoor kun je bijvoorbeeld op en neer de trap rennen. Vergeet niet, je moet rennen voor ongeveer 15 seconden en dan zul je de trap moeten aflopen voor twee minuten!

Als je voor 30 minuten kan rennen zonder te stoppen dan adviseer ik een andere oefening.

Ren in een tempo dat uitdagend voelt, maar comfortabel. Voel vrij om de rustdag te verwisselen, maar zorg ervoor dat je een volledige rustdag per week hebt. En vergeet niet goed te rekken na elke training. Ren voor 30 minuten, dan voor 5 minuten lopen en als laatst goed uitrekken.

Naast het hardlopen, moet je een dieet volgen om jou te helpen met het afvallen. Ga altijd voor de beste producten wanneer dit betreft! Want door alleen hardlopen ga je het niet redden.

Dit is goed te combineren met een zeer effectieve afval programma die ik ook zelf heb gebruikt, voor meer informatie klik hier.


Gerelateerde artikelen:
Zonder Dieet Blijvend Afvallen
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Afvallen In Een Week