Is Een Koolhydraatarm Dieet Gezond?

Klik hier om op een gezonde en effectieve manier af te vallen


koolhydraatarm dieetWeet je hoe populair een koolhydraatarm dieet is voor mensen die willen afvallen? Is het effectief om zo een dieet te volgen? Met zo veel populaire koolhydraatarm dieet plannen is de grote vraag, zijn koolhydraten ongezond?

Koolhydraten

Koolhydraten zijn een grote bron van energie die meestal te vinden zijn in zuivelproducten, groenten, fruit en granen. Het levert de benodigde glucose en zet deze om in energie. De overgebleve glucose wordt opgeslagen in je lever en spieren in een vorm genaamd glycogeen, aangeduid als reserve energie. Koolhydraten hebben vooral twee soorten: complex en eenvoudig.

Eenvoudige koolhydraten breken snel af en wordt het dus gemakkelijk geabsorbeerd. Er zijn talloze koolhydraat bronnen die geen voedingswaarde hebben, zoals frisdrank, snoep en koekjes. Toch zijn er nog van zulke koolhydraten die rijk zijn aan voedingsstoffen zoals fruit en melk.

Aan de andere kant, complexe koolhydraten duren langer om te absorberen. Sommige complexe koolhydraten hebben een rijke bron van vezels, die goed is voor het hart en de spijsvertering en helpt je het volle gevoel te geven. Het eten van vezelrijke koolhydraten, zoals volkoren granen (bruine rijst, volkoren brood) lijkt beter te zijn dan het nemen van geraffineerde granen of lage vezel koolhydraten zoals witte pasta, wit brood en witte rijst.

Zijn koolhydraten ongezond? Een grote NEE, koolhydraten worden beschouwd als de belangrijkste voedingsstoffen die essentieel zijn voor de dagelijkse werking van het lichaam. Het geeft energie en rijke bronnen van koolhydraten zijn ook rijk aan vitaminen en mineralen.

Koolhydraatarm Dieet

Om te analyseren hoe weinig een koolhydraatarm dieet kan bijdragen aan gewichtsverlies, is slechts 15 – 20% van jouw totale energie afkomstig van koolhydraten. Dit betekent dat de resterende 80 – 85% voornamelijk uit eiwitten en vet zal komen. Eiwit en vet zijn macro-voedingsstoffen die ook nodig zijn in een evenwichtige dieet. Maar in een koolhydraatarm dieet, heb je meer kans om een grotere hoeveelheid eiwit en vet te eten.

Een eiwitrijke dieet kan ongezond zijn vooral door zeer verzadigde vetten zoals vlees, eieren, kaas, boter enz. Daarnaast kan een lange termijn van eiwitvertering je nieren beschadigen en je lichaams calcium verbreken, dus veel gezondheidsdeskundige zijn bezorgd over mensen die een koolhydraatarm, eiwitrijk dieetplan volgen.

Een koolhydraatarm dieet stelt mensen in staat om snel gewicht te verliezen als gevolg van te weinig keuzes aan voedsel, wat leidt tot minder eten. Vergeet niet gewichtsverlies is te wijten aan verminderde voedselopname en niet omdat ze koolhydraten vermijden. Het trieste is dat bij het stoppen van een koolhydraatarm dieet, het gewicht veel sneller terug komt, de bekende jojo effect. Dus in plaats van koolhydraten te vermijden, probeer het te verkleinen en kies voor vezelrijk koolhydraten zoals volle granen, groenten, fruit. Afvallen moet niet alleen over diëten gaan maar ook over het toevoegen van lichamelijke activiteiten.

Als je op zoek bent naar een bewezen systeem om af te vallen, dan raad ik je dit mentale dieet plan aan. Binnen nu en 11 dagen kun jij wel boven de 7 kilo kwijt zijn, en geloof me deze kilo’s komen nooit meer terug! Katja Callens is de vrouw achter dit geheime dieet, ze heeft namelijk een stappen plan ontwikkeld dat aansluit op jouw eigen lichaam en persoonlijke situatie. Je komt dus ook duidelijk te weten welke koolhydraten je wel en niet mag eten.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Body Mass Index (BMI) Berekenen
Zonder Dieet Blijvend Afvallen
Koolhydraatarm Dieet

De Waarheid Over Afvallen Met Groene Thee

groene thee afvallenNeem een kijkje op het afvallen afdeling bij jouw plaatselijke vitamine winkel, of doe een zoekopdracht online en bijna overal waar je kijkt zie je een aantal nieuwe magische groene thee gewichtsverlies supplementen. Hier vindt je bijvoorbeeld een groot assortiment van groene thee. Of het nu gaat over een pil of drankje of iets anders, het is overal. Maar de echte vraag is kan groene thee je echt helpen met het afvallen? De waarheid kan je verrassen.

Het feit is groene thee kan je helpen om af te vallen, maar het is niet de magische gewichtsverlies supplement dat iedereen beweert. Hier is de waarheid achter hoe groene thee je kan helpen gewicht te verliezen:

De Catechinen in groene thee helpt met het reguleren van glucosespiegel en vertraagt de beweging van glucose in vetcellen. Dit helpt bij het afvallen door te voorkomen dat er pieken komen in je insuline, een probleem dat je lichaam signalen geeft om onmiddellijk te beginnen met het opslaan van vet. Dit is een van de grootse problemen voor het gewichtstoename in onze samenleving van vandaag.

Groene thee helpt ook eetlust te onderdrukken. Een studie uitgevoerd aan de Universiteit van Chicago bleek dat ratten die groene thee supplementen waren gegeven aten minder voedsel. Want het bevat cafeïne, het vermindert onbedwingbare trek en verhoging van energie gedurende de dag.

Hoewel de studies veelbelovend zijn en laten zien dat het kan helpen bij het afvallen, groene thee is niet de magische dieet supplement dat veel bedrijven beweren dat het is.

Echter, het toevoegen van groene thee aan je dagelijkse dieet kan het helpen met het versnellen van vet verlies.

Hoeveel moet je per dag drinken?

Vele studies tonen aan dat het drinken van 50 tot 60 gram groene thee per dag kan maximaal 60 of zelfs 100 calorieën per dag branden.

Drinken 5 tot 6 kopjes van thuis gebrouwde groene thee, en als je echt het meeste uit wil halen, drink het ijskoud of zelfs met een druppeltje citroensap om het krachtiger te maken.

Ook al is het niet de fantastische vet verlies wonder veel mensen hopen dat het is, groene thee samen met een gezond dieet en lichaamsbeweging plan kan en zal je helpen om meer gewicht te verliezen op de lange termijn.

Als advies raad ik je een van mijn favoriete afval programma’s aan, bekijk het hier.


Gerelateerde artikelen:
Ziekenhuisdieet In Detail
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Gegarandeerd Afvallen Met Hardlopen?

Gegarandeerd Afvallen Met Hardlopen?

Er is geen twijfel dat hardlopen een van de beste oefening is om permanent vet te verliezen. Het is een soort van cardio workout, je hart zal sterker worden en het risico op hartziekten zal lager zijn als je het regelmatig doet.

In de meeste gevallen zul je elke dag moeten hardlopen om maximale effect te krijgen. Maar dit wist je waarschijnlijk al. Alhoewel je moet de basis technieken kennen voordat je aan een hardloopsessie begint.

afvallen met hardlopenWanneer je hardloopt, moet je ervoor zorgen dat je het combineert met joggen. Je moet begrijpen dat het niet hetzelfde is als joggen, je moet ongeveer 20 seconden rennen en begin je met joggen gedurende voor een tot twee minuten. Deze cyclus moet je blijven doen. In de meeste gevallen, moet je 15 tot 20 cyclussen doen om te voltooien. Dit betekent dat je moet hardlopen voor ongeveer 30 tot 40 minuten voor elke sessie.

Stel je voor dat je geen tijd hebt om te hardlopen, omdat je het te druk hebt. Is het echter niet zo moeilijk om zo’n fitness plan te hebben. Op het kantoor kun je bijvoorbeeld op en neer de trap rennen. Vergeet niet, je moet rennen voor ongeveer 15 seconden en dan zul je de trap moeten aflopen voor twee minuten!

Als je voor 30 minuten kan rennen zonder te stoppen dan adviseer ik een andere oefening.

Ren in een tempo dat uitdagend voelt, maar comfortabel. Voel vrij om de rustdag te verwisselen, maar zorg ervoor dat je een volledige rustdag per week hebt. En vergeet niet goed te rekken na elke training. Ren voor 30 minuten, dan voor 5 minuten lopen en als laatst goed uitrekken.

Naast het hardlopen, moet je een dieet volgen om jou te helpen met het afvallen. Ga altijd voor de beste producten wanneer dit betreft! Want door alleen hardlopen ga je het niet redden.

Dit is goed te combineren met een zeer effectieve afval programma die ik ook zelf heb gebruikt, voor meer informatie klik hier.


Gerelateerde artikelen:
Zonder Dieet Blijvend Afvallen
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Afvallen In Een Week

Afvallen Na Bevalling Moeilijk?

afvallen na bevallingAfvallen na bevalling kost tijd, maar het is mogelijk. Concentreer je op het eten van gezonde voedingen en includeer fysieke activiteit in je dagelijkse routine.

Als je zoals de meeste nieuwe moeders bent, sta je te popelen om jou moederschap kleren achter in de kast te hangen. Gelukkig is er geen geheim om gewicht te verliezen na bevalling. Het neemt gezonde voeding, een verplichting naar lichamelijke activiteiten – en veel geduld. Vergeet niet, ook, er is meer dan gewichtsverlies na de zwangerschap dan alleen om in jou favoriete spijkerbroek weer te kunnen passen. De verloren kilo’s kunnen jou helpen voor een levenslange goede gezondheid.

Wanneer je zwanger was, is het waarschijnlijk dat je jou eetgewoontes hebt veranderdt om jou baby’s groei en ontwikkeling te ondersteunen. Na de zwangerschap, is goede voeding nog steeds belangrijk – zeker als je borstvoeding geeft. Het maken van verstandige keuzes stimuleert een gezond gewichtsverlies na de zwangerschap.

Focus op fruit, groenten, volle granen en magere eiwitbronnen. Voedingsmiddelen hoog in vezels – zoals fruit, groenten en volkoren granen – geven je veel belangrijke voedingsstoffen en helpt jou om langer vol te voelen. Andere voedzame keuzes bestaan uit vetarme zuivelproducten, zoals magere melk, yoghurt en magere kazen. Gevogelte, de meeste vis, bonen en mager rund en varkensvlees zijn goede bronnen van eiwit. Vermijd verleiding, en omring jezelf met gezonde voeding. Als ongezond voedsel te veel verleiding veroorzaakt, hou het buiten de huis. Eet kleinere porties. Misschien wil je de traditionele gerechten ruilen voor kleinere, meer frequente maaltijden. Geen maaltijden overslaan of beperken van de hoeveelheid groenten en fruit in je dieet, anders mis je vitale voedingsstoffen. Eet alleen als je honger hebt. Als je angstig of nerveus bent, of als je gewoon denkt dat het tijd is om te eten, leid jezelf dan af. Neem je baby voor een wandeling, bel een vriendin of lees een favoriete tijdschrift. Het is dus niet al te moeilijk om af te vallen na bevalling, wees geduldig met jezelf. Geleidelijk gewichtsverlies is altijd het beste voor je lichaam.

Nog niet tevreden en wilt een duidelijke oplossing bekijk dan mijn een van mijn favoriete afval programma’s.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Afvallen Rond Je Buik
Ziekenhuisdieet In Detail
Het Belang Van Water Drinken

Het Belang Van Water Drinken

water drinkenHier is een tip die vaak verkeerd gebruikt wordt door de mensen. Het is daarom belangrijk dat je dit even snel doorneemt zodat je het nu in je voordeel kan gebruiken.

Misschien wist je al dat het belangerijk is om water te drinken, net dan raad ik je zeker aan verder te lezen…

Hoe komt het dan dat je het niet of slechts onvoldoende doet?!

Het geheim licht in het glas! Water drinken uit een glas wordt meestal als niet prettig, moeilijk en veel ervaren. Wanneer je dagelijks twee tot drie lieter uit een glas gaat drinken, ga je dit meestal lastig ervaren.

De oplossing is vanaf nu drink je water uit een flesje van 0.5l! Werkelijk heel simpel en je zal merken dat het zeer vlot gaat.

Misschien dien je even te wennen om te drinken uit een flesje. Echter zal je merken dat je het makkelijk in 2 of 3 bewegingen kan leegdrinken.

Gebruik bijvoorbeeld halve liter flesjes van SPA, vul die dan op met  kraanwater en zet ze vervolgens in de koelkast.

Waarom water drinken?

Water reinigt
Water ontgiftigt en reinigt het lichaam door het afvoeren van afvalstoffen. Onze nieren filteren ons bloed en kunnen alleen goed werken als er voldoende water door stroomt.

Water hydradeert

Hoe minder water we drinken, hoe meer het lichaam geneigd is om water vast te houden voor later.  De cellen in ons lichaam zwellen dan op en gaan we eruit zien als ‘te zwaar’.

Water stilt honger
Een watertekort kan ook leiden tot te veel eten. De hersenen kunnen namelijk moeilijk onderscheid maken tussen honger en dorst. Je denkt dat je honger hebt, terwijl je lichaam eigenlijk behoefte heeft aan water. Drink daarom een groot glas of fles water voordat je iets eet. Het hongergevoel verdwijnt dan vaak snel en helpt jou met afvallen!


Gerelateerde artikelen:
De Waarheid Over Groene Thee
Afvallen Na Bevalling
Body Mass Index (BMI) Berekenen

Blijvend Afvallen Zonder Dieet?

Klik hier om de methode te ontdekken die ik heb gevolgd om af te vallen

afvallen zonder dieet

Natuurlijk kan je snel gewicht verliezen. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal rage diëten die werken om snel van die kilo’s af te komen – terwijl ze je uitgehongerd en beroofd laten voelen. Maar wat is het nut om gewicht te verliezen als het toch maar sterker terug komt? Om die kilo’s permanent af te houden, is het het beste om langzaam gewicht te verliezen. En veel deskundigen zeggen dat je dat kan doen zonder op een “dieet” te gaan. In plaats daarvan, is de sleutel het maken van eenvoudige aanpassingen aan je levensstijl om afvallen zonder dieet mogelijk te maken.

Je kunt dus je dieet voorgoed dumpen en nog steeds je streefgewicht bereiken. Uit onderzoek is het bewezen dat naar aanleiding van een beperkende voedings plan je een groter kans hebt om te overeten. Vrouwen voelen zich uiteindelijk zo beroofd op het dieetprogramma dat ze afbreken en op een eetbui gaan.

In plaats van geobsedeerd te zijn over lekkere hapjes die je wilt verbannen, richt jezelf op gezonde voedingsmiddelen waarvan je kunt genieten. Vrouwen die dit doen hebben de neiging om meer gewicht verliezen dan mensen die herkauwen over de beperking van calorieën. Eet gezond zoals vezelrijke groente, fruit en volle granen. Vezelrijke voeding breiden uit in je maag, zo heb je minder kans om je te overeten.

Ik kom ook uit ervaring want ik heb zelf veel diëten gevolgd en uiteindelijk kwamen die kilo’s toch snel weer terug, het bekende jojo-effect. Ik heb dan ook besloten om op zoek te gaan naar het ultieme afval programma. Het methode ik uiteindelijk volgde heet Het Mentale Dieet Plan, en het voordeel is dat je helemaal geen honger hebt en er geen sprake is van een jojo-effect! Ook blijf je zeer gemotiveerd door het gehele programma.

De kracht van deze methode zit niet zozeer in de recepten, maar vooral ook hoe je motivatie kunt vasthouden en controle kunt krijgen over vreetbuien en het jojo-effect. Verder ontdek je gezond voedingspatroon dat in iedere levensstijl past en waarmee je constant vet blijft verliezen.

Afvallen zonder dieet is dus zeer mogelijk, omdat diëten niet werken om af te vallen. En persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat je zoveel mag eten als je wilt, dus geen honger leidt. Afvallen zit vaak ook allemaal tussen je oren! Als je weet hoe je met je voeding en beweging om moet gaan en actie neemt, is het helemaal niet zo moeilijk. Let op, het is geen magische methode dat je zonder enkel moeite gewicht verliest, want dat bestaat niet!

Bij mij zijn de eerste kilo’s werkelijk afgevlogen binnen de eerste paar weken en daarna ook nog eens vastgehouden. Het is een “Mentaal” dieetplan, dat is een goede mentale instelling om een investering te willen doen in je eigen gezondheid.

Voor meer informatie hoe ik verder in staat was om van die kilos af te komen lees dan mijn artiekel over afvallen.

Om nu snel af te vallen raad ik je Het Mentale Dieet Plan aan. Het heeft veel mensen geholpen om gewicht te verliezen op een veilige, effectieve manier.

Onder is een video die ik heb gevonden over afvallen zonder dieet:

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Ziekenhuisdieet In Detail
Body Mass Index (BMI) Berekenen
Afvallen In Een Week

Body Mass Index (BMI) Berekenen

 
 

Wat Je Niet Wist Over BMI Berekenen

body mass index (BMI) berekenen BMI berekenen is een geaccepteerde praktijk om een persoons gewichtsklasse te meten voor iets meer dan een decennium lang. Hier zijn vijf feiten die je hoogstwaarschijnlijk niet wist over BMI.

1. De Body Mass Index (BMI) systeem is een populaire systeem waar de meeste mensen mee bekend zijn, maar weinig weten hoe dit systeem is ontstaan. Een Belgische man Lambert Adolphe Jacques Quetelet, bestudeerde het concept en de metingen van de “gemiddelde mens”. Hij publiceerde zijn conclusies die hij uit deze studie trok in 1835. De afgrenzingsprocedures voor “ondergewicht”, “normaal gewicht”, “overgewicht” en “obesitas” werden bepaald tijdens een vergadering van de World Health Organization in 1995.

2. De meeste mensen berekenen hun BMI pas nadat ze naar de dokter zijn geweest. Je zou kunnen denken dat het een ingewikkelde formule is dat alleen artsen kennen, eigenlijk is het een vrij simpele formule dat iedereen kan berekenen. Deel je gewicht in kilo’s door het kwadraat van je lengte in centimeter’s. Rond je uiteindelijke resultaat op een decimaal, en dit is je BMI. Als de uitkomt tussen de 18 en 25 zit, ben je “gezond”.

3. De BMI systeem wordt vaak gezien als een nauwkeurige indicator over het risico van een persoons hart en vaatziekten, maar in de afgelopen jaren is er veel onenigheid over de juistheid van deze veronderstelling. BMI blijkt dus niet meer zo nauwkeurig te zijn als eenmaal aangenomen over het berekenen van het vet percentage. Critici van dit systeem kan worden aangevoerd dat deze meting geen rekening houdt met de lichaamssamenstelling. Omdat elk mens zo verschillend is, is er geen algemene formule dat toepasbaar is. Recente studies hebben aangetoond dat mensen die als “overgewicht” zijn geclassificeerd overleven langer na de diagnose van hart en vaatziekten dan mensen met een “normaal gewicht.”

4. Hoewel er een algemene formule is voor de BMI bereknen voor mannen en vrouwen, worden de resultaten op verschillende manieren geïnterpreteerd op basis van geslacht. Mannen hebben over het algemeen een meer gespierd lichaam, terwijl vrouwen een hogere percentage spieren hebben. Om deze reden, hebben vrouwen meestal een gezonde gewicht met een Body Mass Index van 25%, terwijl een gezonde man een BMI van ongeveer 15% zou hebben. Dit is te wijten aan het feit dat, zoals eerder vermeld, de BMI geen rekening houdt met de lichaamssamenstelling. Dus de resultaten moeten anders worden geïnterpreteerd.

Vooral vrouwen ouder dan 50 is hun BMI prima, maar in werkelijkheid hebben ze meer vet dan spieren en botten. Voor mannen geldt het omgekeerde. Die woorden vaak te zwaar ingeschat, omdat ze een grotere spiermassa hebben. En spieren zijn zwaar.

5. Taille-heup ratio’s worden steeds meer een algemene aanduiding voor het risico op hartproblemen. Deze meting is een verhouding die rekening houdt met de omtrek van je middel op het breedste gebied en de omtrek van je middel op het smalste gedeelte. Mensen die meer van hun gewicht rond hun middel hebben, hebben een grotere kans om aan een hartaanval te lijden dan mensen met meer gewicht aan hun heupen.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Zonder Dieet Blijvend Afvallen
Koolhydraatarm Dieet
Body Mass Index (BMI) Berekenen
Afvallen In Een Week

Afvallen Rond Je Buik

afvallen buikAfvallen rond je buik is een persoonlijke uitdagingen. Ik blijf het keer op keer zien van die geadverteerd diëten die zeggen dat we buikvet kunnen verliezen zonder enkele oefeningen te doen. Je verliest misschien wat vet, maar je buik zal niet veel beter uit zien en toch is dat wel het belangrijkst. Goede gezondheid zou de nummer één reden zijn om af te vallen rond je buik, maar laten we eerlijk zijn, er goed uitzien motiveert ons.

Door het verliezen van buikvet zullen we zeker beter voelen. Een grote maag zet extra druk op onze rug en spinale gebied. Wat voor type oefening is het beste voor het afvallen rond je buik? Een combinatie van verschillende methoden werkt het beste. Aerobics, cardio en krachttraining zullen samen echt wat buikvet verbranden. Natuurlijk zijn oefeningen zoals crunches en anderen die gericht zijn op uw kernspieren een noodzaak om echt op te stijven.

Beweging is belangrijk om dat buik te laten afvallen, maar je moet alsnog vasthouden aan een gezonde voedings routine om resultaten te zien. De training die je doet zal het lichaam dwingen om vetten te metaboliseren, zelfs wanneer je slaapt.

Over het spreken van slapen, na in de ochtend wakker te worden vergeet niet te ontbijten. Een graansoort vol vezels of vruchten begint de metabole systeem echt op te stoken. Eet minstens 3 maaltijden per dag en een snack tussendoor. Eet als snack vruchten, noten en andere vezelrijke voedingsmiddelen om je op te vullen en vet te blijven verbranden. Afvallen bij je buik komt niet zonder inzet.

Drie Eenvoudige Stappen Om Af Te Vallen Rond Je Buik

1. Je moet aan een geschikte oefening regime beginnen om vet te verbranden: Ja, ik weet dat veel mensen een hekel hebben aan lichaamsbeweging, maar is het niet verwonderlijk dat deze mensen dik zijn. Je kan gemakkelijk buikvet verliezen door het verrichten van een strikt regime van buikspieroefeningen. Je zal alle buikvet verbranden en het zal ook je hart versterken.

2. Volg een goed beheerd dieet: Eet minder koolhydraten en geen voedsel dat jou calorie-inname zou kunnen verhogen. Het is beter dat je natuurlijk voedsel eet en gezonde vezels. Junkfood geeft je alleen maar onnodige calorieën en vetten, je moet meer consumeren van groenten, fruit en andere natuurlijke vezels om je gezondheid te verbeteren en je buikvet te verminderen. Ook heel belangerijk is om veel water te drinken.

3. Pas je levensstijl aan: Je dient te stoppen met te veel alcahol drinken en roken en alles wat je gezondheid in gevaar zou kunnen brengen als je echt vastbesloten bent om buikvet te verliezen. Je maaltijden moeten goed getimed zijn, en gecombineerd met een gereguleerde voeding en een regelmatige regime van oefeningen. Met deze stappen kun je zeker binnen de kortst mogelijke tijd afvallen rond je buik.

Mijn favoriete afval programma zal je helpen om van dat buikvet af te komen, bekijk het  hier. Maar als je echt voor die strakke buikspieren gaat dan adviseer ik De Kettlebell Workout, het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland.

Meer weten over hoe ik in staat was om van die kilo’s af te komen lees dan mijn artikel snel afvallen.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Gegarandeerd Afvallen Met Hardlopen?
Body Mass Index (BMI) Berekenen
Afvallen Na Bevalling

Vier Eenvoudige Afvallen Tips

Dit zijn de vier eenvoudige afvallen tips omdat ze niets te maken hebben met op dieet gaan. Als je ze goed volgt kan je echt een verandering maken in jouw gewicht en snel.

1. Niet jezelf beperken tot slechts 3 maaltijden per dag te eten. Het is makkelijker om honger te voorkomen door iets kleins te eten elke 3 uur. Het houdt ook je bloedsuikerspiegel op het juiste punt waar je niet meer uitgehongerd voelt of suiker nodig hebt.

Het lijkt vreemd om vaker te eten maar let op je moet kijken wat je eet! Fruit zoals appels, sinaasappels, bananen en magere kaas hapjes houden je maag bezig en je zult niet meer zo veel denken over voedsel.

2. Probeer om meer fruit, groenten en volle granen te eten. De vezels in deze voedingsmiddelen zal je toelaten om een vol gevoel te hebben voor een lange tijd en ze zijn gezond en laag in calorieën. Eet meer van deze voedingsmiddelen want ze vullen je op en dat zal resulteren in dat je minder eet van vet en calorierijke voedingsmiddelen. Dit is een van de vele eenvoudige manieren om vet te verliezen.

3. Eenvoudige manieren om gewicht te verliezen zijn niet het overslaan van maaltijden. Als je dit doet zal je waarschijnlijk uiteindelijk teveel van de verkeerde dingen te gaan eten. Je lichaam voelt alsof die is uitgehongerd en daadwerkelijk resulteert het in het toenemen van je gewicht.

4. Drink veel water. Haal een fles water en draag het altijd bij je. Vervang frisdrank met water en je zal honderden calorieën per dag vermijden, afhankelijk van hoeveel frisdrank je drinkt. Wacht niet tot je dorst hebt om water te drinken. Dit is echt een van de eenvoudige manieren om gewicht te verliezen.

Afvallen kan zelfs worden gedaan zonder een specifiek dieet zoals de bovenstaande voorbeelden. Ik wil dat je begint met de bovenstaande afvallen tips om gewicht te verliezen. Je zult ze super eenvoudig vinden en het gewicht zal loskomen.

Als de bovenstaande voorbeelden niet genoeg zijn dan adviseer ik een zeer goede afvallen plan die gemaakt is door Katja Callens, die vind je hier.

Onder is een video die ik heb gevonden van het afvallen plan door Katja Callens, namenlijk Het Mentale Dieet Plan:

Voor meer informatie hoe ik verder in staat was om van die kilos af te komen lees dan mijn artiekel over afvallen. Of wil je direct naar het plan van Katja Callens klik dan hier.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek


Gerelateerde artikelen:
Afvallen Rond Je Buik
Het Belang Van Water Drinken
Afvallen In Een Week

Eenvoudige Dieet Tips

De makkelijke dieet tips in dit artikel zijn ontworpen voor een effectiefe gewichtsverlies. Ze zullen je ook gezond houden als je op de “slank en gezond” pad gaat.

• Eet 3 hoofdmaaltijden samen met wat kleine hapjes, zodat je elke 3 uur eet. Verhongering werkt tegen je omdat je lichaams metabolisme wordt afgesloten en dat is het laatste wat we willen. Want dat verzorgt voor meer ophoping van vet. We willen dat je het juiste voedsel eet en jezelf niet verhongerd.

• Gebruik een kleiner bord. Als je honger hebt na de maaltijd, neem dan een extra portie groenten en fruit.

• Jouw hapjes moeten uit noten, fruit en veel water bestaan.

• Als je snel eet, eet dan langzaamer. Dit is echt een van de makkelijkste dieet tip. Als je dit doet zal het een gewoonte worden en je zult zien dat het eten nog lekkerder wordt. Neem geen grote happen en concentreer je op lang en langzaam kauwen. Dit geeft je maag de tijd om te registreren dat je vol zit. 

Dit zijn echt makkelijke dieet tips die zullen leiden tot gewichtsverlies indien uitgevoerd in samenwerking met een goede plan.


Gerelateerde artikelen:
Eenvoudige Tips Om Gewicht Te Verliezen
Motivatie Om Te Diëten
Ziekenhuisdieet In Detail

Next Article »