Wil Je Leren Hoe Je Snel Kan Afvallen Op Een Gezonde Manier?

Klik hier om te ontdekken hoe je nu 5kg tot 17kg in 11 dagen kunt verliezen

 
vrouw afvallen

Welkom op mijn website waar ik jou ga vertellen hoe je al een kilo of drie kan afvallen in een week. Als je net als de meeste van ons bent, zijn de kansen groot dat je problemen hebt met het onderhouden van jou gewicht.

Misschien ben je aangekomen om welke reden dan ook en ben je nu op zoek naar een snelle manier om gewicht te verliezen en in vorm te komen?

Misschien heb je in het verleden wat gewicht verloren maar snel kwam het weer terug in volle kracht nadat je had gestopt met de dieet en saaie oefeningen?

Klinkt bekend, nietwaar? Voor mij zeker wel!

Laat me snel even voorstellen, mijn naam is Laura van Beek (dat ben ik trouwens niet op de foto) en ik ga uitleggen hoe ik in staat was om snel van die kilo’s af te komen. Ik was een overgewicht persoon en was het helemaal zat om zo dik te zijn. Ik had allerlei dieet programma’s en producten geprobeerd, maar niets werkte voor meer dan een week of twee… ik gaf het altijd op en kreeg het gewicht snel weer terug. In feite had ik meestal meer gewicht opgedaan dan ik had verloren.

Op de rand van opgeven gaf ik het nog één kans. Ik klikte op een internet advertentie voor de waarheid over het verliezen van vet, het is namelijk een van de bekendste afval gidsen in Nederland. Normaal kocht ik van die goedkope dieet programma’s waar eigenlijk totaal geen waarde in zit. Dit keer was het anders, ik moest wel wat meer investeren dan normaal maar ik kreeg ook zo veel meer waarde terug dan ik ooit had verwacht! Zonder in te veel detail te gaan zoals het allemaal al vermeld is op hun website is dat het zeer effectief is. De eerste week was ik 2.5 kilo kwijt, over een maand was dat al meer dan 13 kilo! Ik zit nu al bijna een jaar op het zelfde gewicht, en voel me beter dan ooit.

Hier is dus de methode die ik heb gebruikt, het heet Het Mentale Dieet Plan. Het concept is om je metabolisme (stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens. Ook zit er een uitstekende receptenboek bij die ik ook zelf heb gebruikt. Ik was verbaasd hoe lekker en gezond ze waren! Met Het Mentale Dieet Plan kan je direct starten waar je al 2 tot 5 kilo’s kan afvallen in een week en enthousiast wordt om door te gaan. Dit is dus mogelijk met het TURBO actie plan dat bedoeld is om in zeer korte tijd sneller resultaten te behalen. Ideaal dus om een paar kilo’s af te vallen voor de vakantie zodat je je goed voelt in je bikini. Uit een studie blijkt dus dat 82% van de vrouwen voor de zomer nog wil afvallen, en met dit dieet plan gaat het ook lukken.

Met Deze Methode Zal Je Gegarandeerd Afvallen

snel afvallen boekMijn ervaring met de methode ging al redelijk goed vanaf het begin, waar ik al twee en een half kilo had afgevallen in het eerste week met het TURBO actie plan. Daarna volg je het normale dieet plan om zo je streef gewicht te berijken. Wel moet ik zeggen dat het soms best pittig was omdat je bepaalde dingen niet mag eten. Maar dat is het punt niet want je mag wel eten zoveel als je wilt, althans je lijd geen honger en dat is belangrijk! Vegetariër hebben het wel wat moeilijker, er zit namelijk vlees in het dieet plan. Het grootste plus punt is de coaching die je kan krijgen, het motiveerde mij zeer om af te vallen. Zonder zou ik misschien niet zo ver gekomen zijn als nu.

Als je het programma goed volgt ben je gegarandeerd om resultaten te zien, althans snel afvallen is ook een kwestie van discipline.

Je zult dus de waarheid leren over het verliezen van vet en om het zo te houden op een gezonde manier! Er zijn zo veel neppe producten en programma’s die dat gemakkelijk gewichtsverlies beloven, maar als je het weg wilt houden dan moet je het goed doen en je tijd nemen! Niet zo veel mensen weten hoe je het goed doet…

De methode zal jou leven veranderen en alles wat je ooit wist over afvallen, zonder de minste twijfel! Ook is er een geld terug garantie als je niet tevreden bent over je resultaat. Zoals Katja het zegt “afslanken zit voor 90% tussen je oren”. Dus met de juiste informatie en mentaliteit is snel afvallen zeer mogelijk.

Voor meer informatie over afvallen raad ik je Het Mentale Dieet Plan aan. Begin vandaag te genieten van de voordelen!

Lees ook mijn blog voor meer tips, of lees anders mijn review pagina over andere gewichtsverlies gidsen.

Om jouw gezondheid en conditie,

Laura van Beek
 
 
Gerelateerde artikelen:
Blijvend Afvallen Zonder Dieet?
Is Een Koolhydraatarm Dieet Gezond?
Afvallen In Een Week
 


 

 Submit your review
* Required Field


Ben met het mentale dieet in 5 weken tijd 6,1 kilo kwijtgeraakt! Zo snel en vooral zonder honger is mij dit nog nooit gelukt lieve mensen. Het mentale

Mar 10, 2012 by Denise


Ben met het mentale dieet in 5 weken tijd 6,1 kilo kwijtgeraakt! Zo snel en vooral zonder honger is mij dit nog nooit gelukt lieve mensen. Het mentale dieet plan is echt een nieuw tijdperk voor afvallers!!! Ik zou zeggen “DOEN”!


Bedankt Laura! Het is fantastisch hoe “gemakkelijk” je dit plan kan volgen met uitstekend resultaat. Wilskracht is nodig, maar die vind je in het

Mar 04, 2012 by Charlotte


Bedankt Laura! Het is fantastisch hoe “gemakkelijk” je dit plan kan volgen met uitstekend resultaat. Wilskracht is nodig, maar die vind je in het ganse plan: hoe het is uitgedoktert, hoe het verklaart en waarom… zeer aan te bevelen.


Dit is een zeer informatieve website, en is goed om te weten dat mensen nog aandacht schenken aan wat ze maken. Als er nog mensen zijn die twijfel

Jan 06, 2012 by Sandra


Dit is een zeer informatieve website, en is goed om te weten dat mensen nog aandacht schenken aan wat ze maken.

Als er nog mensen zijn die twijfelen aan het mentale dieet plan, kan ik uit eigen ervaring alle twijfels bij je weg nemen.

Je leert volledig opnieuw naar voedsel kijken en hoe dit op een verantwoorde manier tot je te nemen.


Afvallen in een week , USA 4.7 5.0 3 3 Ben met het mentale dieet in 5 weken tijd 6,1 kilo kwijtgeraakt! Zo snel en vooral zonder honger is mij dit nog nooit gelukt lieve mensen. Het mentale dieet plan is echt een nieuw

Comments

37 Comments Add a Comment
 1. Sterre zegt:

  Leuk stuk, na het door te hebben gelezen heb ik een goeie indruk gekregen over het afval programma! Ik hou jullie site in de gaten, bedankt!

 2. Kathleen zegt:

  Mensen vergeten het principe van afvallen. Je valt pas af als je meer verbrandt dan je consumeert. Dat is de basiswet, een wet waar je gewoon niet omheen kan.
  Dat is dus per individu verschillend. Het is goed dat mensen creatief zijn en diverse dingen uitproberen om af te vallen maar moet dit wel gedaan worden met begeleiding, dus een afval programma zoals Laura het over heeft is raadzaam.

 3. rosa zegt:

  gaat het ook echt lukken?

 4. Vince zegt:

  Hey Laura,
  Ben het dieet plan gaan volgen en gaat echt lekker zo!

 5. Anja zegt:

  Ik begin morgenochtend aan deze afval programma, ben 80 kilo en wil 70 worden ben benieuwd!

 6. Kimberley zegt:

  Ik ben vorige week maandag begonnen met dit dieet plan. En ik ging vanmorgen weer op de weegschaal staan en raad eens? Ik ben wel 3.5 kilo afgevallen. Dit is een goed begin om gezond te gaan eten en leven!

 7. Patrick zegt:

  Dit was het product die ik nodig had, dankje!

 8. Sabine zegt:

  Hallo Laura,

  dank je voor je leuk verhaal..ikzelf ben ook gestart met het dieet plan. Aanvankelijk was ik niet echt overtuigd maar toen ik de kilo’s zag verdwijnen en na eerlijk tegen mezelf te worden ben ik het meer gaan appreciëren.

  Ik hiu van de directe aanpak en de mentale oefeningen.

  Ben ondertussen al 12kg kwijt, iets wat me nog nooit gelukt is!

  Groetjes,

  Sabine

 9. Moniek zegt:

  Heb me net ingeschreven, al wat nuttige emails ontvangen! Morgen ga ik het mentale dieet plam bestellen.

 10. Lisa zegt:

  Hey Laura enorm bedankt voor het aanraden van de methode! Ben de eerste week al 3 kilo kwijt en ben van plan om nog zo door te gaan, zeker een aanrader!

Leave a Reply